PORTFOLIO

Nordby 13 logo
Logo for Nordby 13
Mamma Sutha labels
Labels for Mamma Sutha
Mevino skilt
Logodesign
Portfolio - Selected FEMME logos
Logoer til Selected FEMME jeans.
Banner - large format print
Banner "Udfordring til demokrati" – Søauditorierne, Aarhus Universitet.
Print design - FEMME
Print design for Selected FEMME.
Ejendomsudvikling logo
Webdesign
Strandlyst Hotel & Restaurant logo
Strandlyst Hotel & Restaurant – logo, visuel identitet og website
Print Design - HOMME
Print design for Selected HOMME.
Visuel identitet, Website og SEO for byggeprojektet Boulevardhuset på Frederiksberg.
Portfolio. Illustration Spot Festival t-shirt
Official Spot Festival T-shirt
Logo Klostergaarden
Logo for byggeprojektet Klostergaarden

Portfolio med udvalgte cases og referencer. Logodesign, hjemmesider, tryksager og printdesign.

 

Jeg designer helstøbte digitale koncepter. Med logoet som det centrale element skaber jeg visuelle identiteter. Identiteten designes i tæt samarbejde med kunden, og tager nøje afsæt brandets kerneværdier. Jeg tænker i koncepter, så der er altid taget højde for at designet skal være skalerbart, så det fungerer optimalt på alle Media Channels hvor du ønsker at brande din virksomhed – fra sociale medier og website til tryksager og visitkort.

 

Jeg arbejder hovedsageligt med at designe visuelle identiteter fra bunden. Men går bestemt ikke af vejen for at udbygge og optimere på en eksisterende.

 

Med min baggrund inden for e-commerce har jeg stor erfaring med design af hjemmesider. Jeg anvender WordPress og inkluderer altid en professionel page builder som en del af løsningen, så det er nemt for dig at opdatere din hjemmeside.
Jeg skræddersyr siden ned til mindste detalje – ofte med ikoner jeg selv tegner i Adobe Illustrator og tilpassede skrifttyper.

 

En anden af mine kernekompetencer er b2b salgsmateriale, især Sales Deck / Pitch Deck. Disse designes i InDesign, og leveres både som Powerpoint og PDF. Sidstnævnte fungerer rigtig godt da den med fordel kan sendes til kunden efter en evt. præsentation, og vil altid være mere lækkert visuelt end selve Powerpoint præsentationen.

 

Jeg designer alt inden for tryksager, herunder: magasiner, flyers, visitkort, foldere, brochurer, udendørs bannere, emballagedesign, folie, skilte, byggepladsskilte etc.

 

Udover mit virke som Grafisk Designer og konceptudvikler, arbejder jeg som illustrator – Både med håndtegnede og digitale illustrationer. Jeg løser gerne rendyrkede illustrationsopgaver, men ofte laver jeg illustrationer der understøtter det grafiske design. Der kan være tale om alt fra tuschtegninger til mere teknisk vector, skræddersyede icons til websites, info graphics osv

Nis Gersbøll
Thorvaldsensgade 28 1.4
8000 Aarhus C
T – 2299 6955
E – nis@gespenst.dk
CVR: 37883565