ILLUSTRATIONER

Print Design - HOMME

Håndtegnet illustration af jakkesæt. Tegnet og skraveret med kuglepen.

4 abstrakte figurer tegnet med Micron pen.

Værk med titlen "Top of Mind". Håndtegnede illustrationer.
Print design - FEMME
Håndtegnet skitse - udgangspunkt for logo i vector.
Håndtegnede illustrationer

Håndtegnede illustrationer
til dit næste projekt

Som illustrator er min passion at skabe illustrationer der tager udgangspunkt i håndtegnede skitser. Jeg elsker at arbejde med alt fra det forenklede udtryk i vector til detaljerede tuschtegninger med skravering og pointillisme.

 

Jeg har en forkærlighed til skraverede tegninger med tuschpen, da det er en fantastisk og relativt hurtig metode til at lægge skygger på tegningerne.
Jeg er også begejstret for pointillisme, en teknik, hvor man bruger små, ensartede farveprikker i varierende afstand til at lave skygger/farvelægge. Jeg kan godt lide at arbejde med denne teknik, fordi det kræver tålmodighed og præcision. Det er altid fedt at se det færdige resultat, efter at der er sat +100000 prikker på papiret.

 

Jeg starter næsten altid med en håndtegnet skitse, hvor jeg kan eksperimentere med forskellige idéer og kompositioner. Når jeg er tilfreds med resultatet, scanner jeg skitsen for enten at efterbearbejde eller digitalisere illustrationen.

 

Jeg bruger Adobe Illustrator og Photoshop til at skabe det endelige resultat. Det giver mig eksempelvis mulighed for at afprøve forskellige farvelægninger samt at justere og ændre detaljer i illustrationen.

 

Jeg er altid på udkig efter ny inspiration og tendenser inden for illustration, og jeg elsker at eksperimentere med forskellige stilarter og teknikker. Det er vigtigt for mig som illustrator at have en bred vifte af udtryk, da det giver mig mulighed for at skabe illustrationer, der passer til en række forskellige projekter og klienter.

 

Jeg inkorporerer ofte illustrationer som del af de grafiske projekter jeg arbejder med. Enten som et dekorativt element eller mere forklarende, hvor illustrationen i højere grad fungerer som en form for infographic. Jeg er altid ivrig efter at udforske nye teknikker og tendenser inden for illustration og jeg er fleksibel i min stil til at imødekomme forskellige projekter og klienter. Mit fokus er altid at skabe unikke og personlige illustrationer, der kan formidle en historie på en effektfuld og engagerende måde.

Nis Gersbøll
Thorvaldsensgade 28, 1.4
8000 Aarhus C
T – 2299 6955
E – nis@gespenst.dk
CVR: 37883565