PORTFOLIO

Logodesign for Nordby 13
Mamma Sutha labels
Mevino skilt
Logo design
Portfolio - Selected FEMME logos
Banner - large format print
Print design - FEMME
Ejendomsudvikling logo
Webdesign
Strandlyst Hotel & Restaurant logo
Print Design - HOMME
Logo Klostergaarden

Portfolio med udvalgte cases og referencer. Logodesign, hjemmesider, tryksager og printdesign.

 

Jeg designer helstøbte digitale koncepter. Med logoet som det centrale element skaber jeg visuelle identiteter. Identiteten designes i tæt samarbejde med kunden, og tager nøje afsæt brandets kerneværdier. Jeg tænker i koncepter, så der er altid taget højde for at designet skal være skalerbart, så det fungerer optimalt på alle Media Channels hvor du ønsker at brande din virksomhed – fra sociale medier og website til tryksager og visitkort.

 

Jeg arbejder hovedsageligt med at designe visuelle identiteter fra bunden. Men går bestemt ikke af vejen for at udbygge og optimere på en eksisterende.

 

Med min baggrund inden for e-commerce har jeg stor erfaring med design af hjemmesider. Til opsætning af hjemmesider anvender jeg WordPress og et professionelt page builder plugin – enten WPBakery eller Elementor.
Jeg skræddersyr siden ned til mindste detalje – ofte med ikoner jeg selv tegner i Adobe Illustrator. Typografien er meget vigtig for hjemmesidens visuelle udtryk. Derfor anvender jeg altid tilpassede skrifttyper, som også går igen i brandets øvrige kommunikation.

 

En anden af mine kernekompetencer er b2b salgsmateriale, især Sales Deck / Pitch Deck. Disse designes i InDesign, og leveres både som Powerpoint og PDF. Sidstnævnte fungerer rigtig godt da den med fordel kan sendes til kunden efter en evt. præsentation, og vil altid være mere lækkert visuelt end selve Powerpoint præsentationen.

 

Jeg designer alt inden for tryksager, herunder: magasiner, flyers, visitkort, foldere, brochurer, udendørs bannere, emballagedesign, folie, skilte, byggepladsskilte etc.

 

Udover mit virke som Grafisk Designer og konceptudvikler, arbejder jeg som illustrator – Både med håndtegnede og digitale illustrationer. Jeg løser gerne rendyrkede illustrationsopgaver, men ofte laver jeg illustrationer der understøtter det grafiske design. Der kan være tale om alt fra tuschtegninger til mere teknisk vector, skræddersyede icons til websites, info graphics osv

Nis Gersbøll
Thorvaldsensgade 28, 1.4
8000 Aarhus C
T – 2299 6955
E – nis@gespenst.dk
CVR: 37883565